Tässäpä sit useampi kakku, jotka mummi vei töihin!
Olin ajatellut tehdä ensin isomman kakun kirjakakun kaveriksi, mutta huomasin sit, taikinan totta kai jo vuokaan laitettuani, 
ettei vuoka mahtunutkaan uuniin. Niinpä tein sit 2 pyöreätä kakkua tilalle.
1240493493_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
1240513059_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
1240493693_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Eka kertaa kokeilin tehdä suklaapritsauksia! No kaipaa hieman harjottelua! 
1240493917_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
1240494099_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tein kakut valmiiksi ja koristeet laitoin. Mummi lisäsi sit tuon "itsensä" ja numerolaatan kakkuihin.
1240493833_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Kakkupohjat tehty samalla ohjeella kuten aikaisemmat vaaleat kakkupohjatkin.
Täytteinä oli kirjakakussa: suklaamousse ja mansikkaa soseena
Toisessa pyöreässän kakussa: mansikkaa soseena ja hedelmärahka
ja toisessa: mustikkamousse ja hedelmärahka
suklaamousse:
200g taloussuklaata
2 munaa
2 dl kuohukermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
0,5dl sokeria
4 liivatelehteä
0,5dl nestettä
Vatkaa valkuaiset vaahdoksi, samoin kerma. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi ja
lisää seokseen tuorejuusto,
sulatettu suklaa ja nesteeseen liotetut liivatteet.
Lisää valkuaisvaahto ja kermavaahto varovasti, mutta hyvin sekoittaen, joukkoon.
Hedelmärahka:
1prk rahkaa
2,5dl flora vispiä
persikoita paloiteltuna
5 liivatetta
laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.Vatkaa kerma vaahdoksi.
sekoita keskenään rahka ja persikat. Lisää rahkaseokseen
pieneen vesitilkaan sulatetut liivatteet ja nostele kerma joukkoon.
Mustikkamousse:
6 liivatelehteä
2dl vispikermaa
2dl ranskankermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
1dl sokeria
2tl vanilliinisokeria
mustikoita (n.5dl)
Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan
vatkaa kerma vaahdoksi
sekoita keskenään tuorejuusto, ranskankerma, sokeri, vaniljasokeri ja mustikat.
Liuota vedestä puristetut liivatteet pieneen tilkaan kiehuvaa vettä ja anna jäähtyä hetki
Lisää liivateseos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen tuorejuustoseokseen
sekoita lopuksi joukkoon kermavaahto