Tässä myös tarjottavaa tytön synttärijuhlista. Ohjeen bongasin kinuskikissalta, tosin vaniljatangon sijasta käytin ihan vanilliinisokeria. Tämä oli hyvää! Päälle kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä ruusuja kermasta (ei näy kuvasta hyvin), kun jäi yli synttärikakusta. Tein ne leivinpaperin päälle ja jähmetin pakkasessa ja lisäsin sit kakun päälle.

 
pohja:
200g digestivekeksejä
75g margariinia

 Täyte:
5 liivatetta
2 munanvalkuaista
200g maustamatonta tuorejuustoa
1 1/4 dl sokeria
4dl kermaa
2dl maitoa
1,5tl vanilliinisokeri

 kiillekerros:
3 liivatetta
3dl mansikkasurvosta
sokeria maun mukaan

 Tee pohja: murskaa keksit ja sekoita sulatetun margariinin kanssa. Painele irtopohjavuokaan (laita leivinpaperi pohjalle).
Tee täyte: Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja sekoita tuorejuusto joukkoon.
Mittaa kattilaan kerma, maito, sokeri ja vanilliinisokeri ja kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli pulpahtaa. Sulata liivatteet kiisseliin. Jäähdytä kiisseli haaleaksi ja lisää valkuais-tuorejuustoseoksen joukkoon ja sekoita tasaiseksi vatkainta apuna käyttäen. kaasa seos keksipohjan päälle (täyte on aika löysää, mutta hyytyy kyllä jääkaapissa). Tee kiillekerros kun täyte on hyytynyt. Eli liota liivatteet kylmässä vedessä ja kuumenna vähän mansikkasurvosta johon sulatat liivatteet ja lisää loppusurvokseen. Kaada vuokaan jähmettyneen täytteen päälle ja hyydytä taas jääkaapissa.